Imagini emoționante. Cum reacționează o fetiță cu handicap când primește o păpușă cu proteză | VIDEO

Imaginile cu o fetiță de zece ani care izbucnește în lacrimi de fericire în momentul în care primește o păpușă cu proteză la piciorul drept, exact ca și ea, au impresionat o lume întreagă.

Mama fetiței a făcut eforturi considerabile pentru a face rost de o păpușă cu proteză la picior. Ea a apelat o companie care creează păpuși personalizate, însă nu aveau opțiunea de a pune și o proteză. Din acest motiv, mama a discutat cu reprezentanții unei firme producătoare de proteze și i-a rugat să-i creeze o proteză pentru păpușă. La început aceștia au fost reticenți, însă înțelegând de ce își dorește mama atât de mult acest lucru, au acceptat.

Așadar, mama fetiței a reușit să facă rost, cu multe insistențe și multă putere de convingere, de o păpușă pentru copila ei care să aibă proteză la picior.

Pentru că era convinsă de faptul că reacția fiicei ei va fi una emoționantă, mama a filmat-o în timp ce desfăcea cutia în care se afla păpușa pe care i-a dăruit-o.

[gallery ids="2224347,2224348"]

Fetița, pe nume Emma,  a fost atât de impresionată în momentul în care a văzut păpușa cu proteză încât a izbucnit imediat în lacrimi de uimire și de fericire. Nu-i venea să creadă ochilor că există o păpușă la fel ca ea. Alături de păpușă, în cutie, era și o scrisoare cu povestea jucăriei:

'Când a ajuns la noi i s-a dat o cameră în care să stea până când noul ei picior a fost gata. I-am potrivit bine proteza făcută în culoarea ei preferată, roz, și apoi a început să meargă din nou. După câteva săptămâni de antrenament, și ea s-a obișnuit cu noua ei proteză. Acum este pregătită să meargă acasă, să-și trăiască viața ei fără a fi limitată, alături de tine'.

Copila a fost profund impresionată, iar imaginile au fost vizualizate de peste 32 de milioane de oameni și ajuns să fie distribuite de peste 200.000 de ori în lumea întreagă.

 

Video: Facebook
Foto: captură video Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau