Imagini inedite din prima vacanta in 3 a jurnalistei Sanda Nicola

Viata jurnalistei Sanda Nicola s-a schimbat radical in urma cu un an cand, a aflat cu bucurie ca este insarcinata.

Vestea sarcinii a venit ca o minune pentru Sanda Nicola, un om greu incercat de viata. In ultimii ani, Sanda Nicola a trecut prin momente greu de imaginat pentru orice femeie. Pana la varsta de 31 de ani Sanda a si-a pierdut baietelul, pe Valdimir, la doar 3 ore de la nastere, a trecut printr-un divort si a castigat lupta grea cu canceul de col uterin.

La 6 luni dupa nasterea fetitei sale Agnes, Sanda Nicola a avut parte de prima vacanta in 3, alaturi de sotul sau, Liviu Iolu si de fiica lor Agnes.

Jurnalista a facut publice mai multe imagini din vacanta si se pare ca a fost un moment foarte important pentru ei. Toate imaginile au fost insotie de mesaje emotionante.

„Prima vacanță cu Agnes a fost o experiență foarte intensă. Copilul ne-a disciplinat și ne-a impus un program care nu a lăsat loc de leneveală și timpi morți.
Am făcut mai multă mișcare decât oricând, ne-am pus la somn devreme, ne-am trezit devreme, am prins în fiecare zi aerosolii de la 7 dimineața… Îmi place viața asta nouă. 

Acum înțelegeți cu ce mă confrunt de șase luni încoace? 
#agnes #6months #motherhood – a scris jurnalista pe contul sau de Facebook.

 


 

Sanda Nicola este casatorita de 10 ani cu jurnalistul Liviu Iolu. Acestia s-au cunoscut in 2005, la Londra unde amandoi se aflau in calitate de jurnalisti pentru a face reportaje despre atentatele teroriste care au avut loc. Relatia lor a inceput abia doi ani mai tarziu, in 2007 iar un an mai tarziu, au spus „Da!” in fata ofiterului starii civile.

 

Foto&Video: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie