Imagini ingrozitoare: O mama surprinsa in timp ce isi bate copilul de 3 ani cu salbaticie

Imaginile ingrozitoare in care o fetita de 3 ani este batuta cu salbaticie de mama sa au socat mii de oameni si au starnit valuri de revolta.

Mama, o argentinianca in varsta de 33 de ani din Bahia Blanca, a fost filmata pe ascuns de verisorul copilului ce este abuzat in imagini.

Mama surprinsa in timp ce isi bate copilul de 3 ani cu salbaticie

In clipul video poate fi vazuta mama in timp ce isi bate cu salbaticie fetita de 3 ani, reprosandu-i ca ar fi ratacit tableta.
Femeia este atat de agresiva, incat ridica copilul din pat de par si il tine suspendat pret de minute bune, timp in care copilul sufera ingrozitor si plange in hohote.

 

Femeia tipa si ii reproseaza copilei ca a pierdut tableta si chiar o ameninta ca o omoara daca nu gaseste dispozitivul.

Fetita batuta cu salbaticie este cea mai mare dintre cei trei copii ai femeii. Localnicii din Bahia Blanca au fost atat de furiosi de cele vazute, incat au marsaluit catre casa unde s-a produs agresiunea.
Mai tarziu insa, publicul a inteles ca locul in care s-a produs agresiunea nu este proprietatea femeii, ci a mamei sale, cea care a si alertat autoritatile.

In prezent, femeia a fost decazuta din drepturile parintesti.
Copiii sunt in ingrijirea bunicii care a sesizat cazul, insa nu se stie exact daca mama este sau nu anchetata pentru faptele comise.

Surse: dailymail.co.ukmirror.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau