Imagini socante: un bebelus doarme dezbracat pe niste scari aglomerate si toata lumea il ignora

Din cand in cand se intampla sa dam de povesti si imagini ce ne socheaza si ne fac chiar sa ne intrebam daca sunt reale. Uneori, ne dorim chiar sa nu fie.
Una dintre aceste imagini a fost surprinsa de un fotograf in urma cu 3 ani in Manila, capitala Filipinelor. Desi seria de poze este din 2014, are inca acelasi efect cand le privesti, si din pacate inca reprezinta realitatea crunta in multe tari.

Un copil de maxim 3 anisori dormind dezbracat pe trepte, intr-un loc aglomerat ce aduce a pasaj pietonal sau intrare la metrou. In jurul sau, o multime de oameni in drumul lor rutinat de tip munca-acasa si nimeni nu se oboseste sa arunce mai mult de o privire catre copilul de pe trepte.

Imagini socante: un bebelus doarme dezbracat pe scari si toata lumea il ocoleste

Fotograful a fost socat de dezumanizarea celor din jur. Nici macar o persoana nu a luat vreo initiativa, toti il ocoleau si mergeau mai departe.

La acest nivel s-a ajuns dupa ce copiii strazii au devenit atat de frecventi, incat nu mai e nimic iesit din comun sa vezi unul dintre ei dormind gol pe scari.

Fotograful a intrebat oamenii din zona si a reusit sa o gaseasca pe mama celui mic, care a venit si a luat copilul. A revenit apoi cateva zile mai tarziu si l-a gasit in aceeasi zona, insa de aceasta data fotograful a adus si mancare pentru cel mic.

Din pacate insa, imaginile sunt inca reprezentative pentru Manila, dar si pentru multe alte orase din lume, capitala Romaniei nefacand nici ea exceptie.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”359″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”500″ thumbnail_height=”500″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Sursa imagini: Facebook A.J. Laberinto


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul