Imaginile făcute de o mamă în prima zi de școală au emoționat mii de oameni | FOTO

Julie Apicella a postat pe Facebook două imagini făcute în aceeași zi, la un an distanță, exact în prima zi de școală. Fotografiile au avut un puternic impact emoțional pentru cei care au înțeles despre ce este vorba.

În prima imagine, cea din stânga apare micuța Emily, anul trecut, în prima ei zi de școală. În cea de-a doua imagine este doar același loc, fără copilă. Pentru că ea s-a stins după o luptă crâncenă cu cancerul.

Citește și: Lacrimi de fericire. Fiul lui Criss Angel aproape a învins cancerul

'Momentul imaginii cu prima zi din noul an școlar. Evident, cineva lipsește. Fiica mea Emily. Așa că vă rog imaginați-vă că fotografia pe care o faceți anul acesta, în prima zi de școală, este ultima pe care o puteți face și va rămâne doar o amintire.

Mi-am rugat prietenii și familia să-și schimbe imaginea de profil și să adauge simbolul panglica aurie. Nu-ți ia mult timp, nu te costă bani, nu cer donații, e doar o formă de a atrage atenția asupra cancerului pediatric. Creșterea gradului de conștientizare și atenția sporită la sipmtomele ce pot indica o formă de cancer la copii. Mi-aș dori ca acest simbol al creșterii conștientizării față de cancerul la copii, panglica aurie, să fie la fel de cunoscut precum panglica roz în cazul cancerului de sân', a scris Julie în dreptul imaginilor atât de cutremurătoare.

Fetița lui Julie, micuța Emily, s-a stins din viață pe 14 decembrie 2015, după ce timp de trei ani de zile a luptat cu o formă de cancer la rinichi. Tratamentul ei nu a fost unul ușor, a trecut prin chemoterapie, radiații, transplanturi cu celule stem și chiar operații de extirpare a rinichilor.

Acum, la nouă luni după ce și-a pierdut fiica, Julie vrea să tragă un semnal de alarmă în rândul părinților pentru ca aceștia să nu neglijeze sănătatea copiilor lor.

Citește și: Imaginea impresionantă a unei mame care își alăptează fetița bolnavă de cancer

Postarea lui Julie a fost distribuită de aproape 9000 de persoane. Ea este convinsă că este foarte important ca oamenii să conștientizeze pericolul, acesta fiind primul pas pentru a lua măsuri și a fi atenția la sănătatea copiilor lor.

Sursa: huffingtonpost.com
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie