Importanta probioticelor la copii

Probioticele sunt organisme care ajuta la mentinerea balantei normale a microorganismelor (microflorei) de la nivel intestinal. Cu alte cuvinte, ele ajuta la refacerea tranzitului intestinal.

BIOTICS este un produs probiotic care asigura buna functionare a tubului digestiv, atat la adulti cat si la copii. Exista BIOTICS capsule, destinat adultilor si BIOTICS Baby plicuri cu pulbere suspendabila pentru copii. BIOTICS este un produs sigur, deoarece bacteriile din compozitie constituie o parte normala a tractului digestiv.

Cercetarile au demonstrat ca BIOTICS ajuta la reducerea:

  • simptomelor de balonare si a diareei in cazuri de intoleranta la lactoza;
  • diareei ca efect secundar al antibioticelor;
  • acutizarilor bolilor intestinale inflamatorii, care determina diareea si durerea abdominala.

BIOTICS Baby poate fi folosit inca din prima zi de viata a copilului pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta. In timpul administrarii antibioticelor, este util pentru evitarea diareei.

Datorita continutului natural de probiotice din speciile Lactobacillus si Bifidobacterium, BIOTICS Baby asigura un tranzit intestinal normal, normalizeaza scaunele prea dese sau prea rare si imbunatateste starea generala a organismului.

Pulberea BIOTICS Baby se poate dizolva in orice lichid fara a schimba gustul acestuia, iar micutii o vor accepta cu placere.

Afla aici mai multe despre Biotics Baby.

ARTICOL PUBLICITAR


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate