In iunie, copiii intre 2-14 ani au 40% reducere la York Test

Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca aproape jumatate din populatia globului sufera de intoleranta alimentara.

Boli ale sistemului digestiv, ale pielii, sistemului nervos sau respirator sunt cauzate de reactia adversa a organismului la anumite alimente. Migrene, stari de oboseala cronica, balonare, dificultatea de a piede din greutate sunt doar cateva simptome ale intolerantei la alimente, care ne afecteaza negativ viata.

York Test-ul – testul de depistare a intolerantei alimentare – identifica intoleranta la 113 alimente, printr-un procedeu simplu si eficient. Odata cu aflarea rezultatelor (in doua saptamani de la prelevarea probei), clientii beneficiaza de o sedinta gratuita de consiliere (sustinuta de un medic specialist York Test), pentru stabilirea celei mai potrivite diete.

York Test Laboratories activeaza la nivel mondial de peste 25 de ani, compania fiind apreciata si de catre regina Marii Britanii, care i-a acordat Premiul pentru Cea mai de Succes si Inovativa Companie. In Romania, York Test-ul a fost adus de catre Gaya Health Services. Compania ofera in luna iunie o reducere de 40% pentru realizarea testului la copiii cu varste intre 2-14 ani.

Mai multe informatii despre testul de intoleranta alimentara York Test se gasesc pe www.yorktest.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri