In vizita la Bianca (a treia si a patra luna)

De cand nu ne-am vazut, in viata familiei Alecu si a micutei Bianca s-au intamplat multe.

Evenimentul cel mai important a fost botezul, dar au mai avut loc si iesiri la picnic si plecari in weekend si o mini-vacanta la bunici, la Zimnicea.

Micuta Bianca creste ca la carte si, de la o zi la alta, mami si tati observa progresele fetitei lor. Rade in hohote, este foarte amuzata de imaginea ei in oglinda, asculta cuminte povestile si „vorbeste. Sa detaliem…

Botezul – filmul, pe scurt
Catalin si Madalina au ales pentru botez biserica Sf. Spiridon Nou. Acolo a fost botezata si fetita nasilor lor de cununie.

Sanziana a fost pe post de nasa si tinut-o in brate pe micuta Bianca in timpul slujbei de crestinare.

Evenimentul s-a desfasurat fara peripetii, a fost doar un mic moment de plans, la iesirea din cazan, Biancai placandu-i mult sa stea in apa.

Parintii au fost extrem de emotionati, dupa cum era de asteptat. Dupa slujba, familia si prietenii apropiati au mers la un restaurant, unde Bianca a fost iarasi in centrul atentiei.

Nu a stat insa prea mult (ar fi fost prea obositor), si bunica a escortat-o acasa, unde a privit uimita cadourile primite: un fotoliu-balansoar, jucarele cantatoare, un premergator si o multime de rochite.

Noul program
„A inceput sa doarma noaptea, ceea ce este nesperat de bine. Prima masa este la 7.30, cel mai tarziu 8, dupa care urmeaza o portie mare de somn, uneori chiar pana la ora 11.

In timpul zilei mai avem doua reprize de somn, de 30-45 de minute.

Baita este programata pentru ora 21.30, plus minus 10 minute. „Ii facem baita in cadita ei, cu suport pentru bebelus. Mai nou, da din maini si din picioruse si stropeste peste tot prin camera.

Inainte de baita ii facem masajul, pentru ca am inteles ca nu este prea indicat ca vara sa ramana mult ulei pe piele.

Schimbare de carucior
„Initial, nu i-am acordat prea multa importanta, mi s-a parut ca toate carucioarele sunt la fel, dar incepuse sa stea cocosata, pentru ca nu mai dorea sa ramana la orizontala, acum prefera in majoritatea timpului cat este treaza o pozitie la 45 de grade.

Asa ca i-am cumparat un carut de calitate, cu o multime de facilitati: are pozitii intermediare, pernute laterale, care tin spatele drept cumva si nu permit alunecarea, si hamuri speciale, pe care inca nu le-am folosit, ce-i drept.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Povestea lor