In vizita la Bianca (prima luna)

Madalina si fetita ei, Bianca sunt castigatoarele Concursului Johnsons Baby, desfasurat in revista Baby si pe site-ul www.babyonline.ro. Baby a fost in prima vizita acasa la Bianca.

Dragoste la prima vedere
Madalina si Catalin s-au cunoscut acum opt ani, printr-o verisoara de-a lui Catalin (colega cu Madalina), la care ea s-a dus in vizita.

„Ne-am cunoscut in ianuarie, de ziua mea, pe 8 aprilie, m-a cerut de sotie, si pe 23 iunie in acelasi an, ne-am si casatorit. A fost pentru amandoi dragoste la prima vedere.

Nunta au facut-o la Buzau. Madalina a purtat o rochie superba cu trena („am vrut sa fiu printesa, dar nu mi-a fost foarte usor sa o tarasc dupa mine).

„A fost o zi destul de obositoare pentru noi, pentru ca am avut in aceeasi zi si cununia civila, dar prietenii nostri ne-au spus ca a fost una dintre cele mai frumoase nunti la care au fost, deci a meritat efortul.

Luna de miere au petrecut-o la Vama Veche, unul dintre locurile unde se simt ei bine cand evadeaza.

Testul si primele luni de sarcina
„Plecam in concediu a doua zi, isi aminteste Madalina. „Mi se mai intamplase sa imi intarzie ciclul, dar am facut, intr-o doara, un test de sarcina.

L-am lasat pe masina de spalat si peste un timp, cand m-am uitat la el, am vazut doua liniute. Am pus mana imediat pe telefon, l-am sunat pe Catalin, care era in service. I-am spus, nu prea putea sa vorbeasca, a strigat un victorios „Yes!”…

Al doilea telefon a fost la doamna doctor Dumitrescu. Primele luni am avut niste greturi cumplite. Nu suportam niciun fel de miros, nici macar pe cel de sapun.

Nu puteam manca deloc carne si mi se facea rau imediat daca miroseam mancaruri de la fast food.

In saptamana 16, la triplul test a iesit un risc de 1 la 76 de sindrom Down. Am facut amniocenteza, rezultatul a fost bun in final, dar sincer va spun, au fost cele mai cumplite zile din viata mea. Dupa aceea, m-am linistit; am lucrat pana in luna a saptea.

Bianca Maria a venit pe lume
Bagajul pentru spital si l-a facut cu trei saptamani inainte. Micuta Bianca Maria a venit pe lume prin cezariana, in data de 16 aprilie 2008, la spitalul Cantacuzino, cu 3.900 g si 50 de cm.

Numele i-a fost ales cu mult timp inainte: Bianca si-a dorit mami, iar Maria (nume de sfant) a fost numele pe care l-a vrut Catalin, amandoi fiind si mari admiratori ai Mariei Callas si ai lui Mario Lanza.

Bunicii au fost deosebit de incantati de mica minune si au convenit sa vina cu schimbul in Bucuresti sa ii ajute pe parinti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Povestea lor