In vizita la Tudor (prima luna)

Marturisesc, am asteptat nasterea lui Tudor Alexandru cu mare nerabdare. Nu puteam rata primul an din viata nepotului meu, iar surorii mele i-a placut ideea de a vedea evolutia fiului ei surprinsa luna de luna in imagini, si asa s-a „nascut” – si cu ajutorul – proiectul Primul an cu Tudor.

Am mers la Tudor acasa cu cateva zile inainte sa implineasca o luna. Era prima mea vizita oficiala dupa „vizionarea” din maternitate, caci eu fac parte dintre cei care cred ca nou-nascutul trebuie ferit de socializari in primele luni de viata.

Cand am intrat pe usa impreuna cu Alina, fotograful „oficial” al acestui proiect, am avut un sentiment ciudat de matusa aflata in misiune si m-a surprins aparenta stapanire de sine a mamicii incepatoare.

Am incercat sa-mi amintesc daca eu manuiam pampersul cu tot atata dexteritate si daca reactionam la fel de calm cum a facut-o ea cu Tudor, pe vremea cand Tania vomita in timpul mesei. Probabil ca nu…

Nasterea si alte date tehnice
Tudor Alexandru s-a nascut pe 11 septembrie, cu 3600 g si 52 cm. „Sarcina a decurs normal, fara complicatii, desi a survenit dupa un tratament pentru toxoplasmoza.

Dupa ce m-am pregatit psihologic pentru nastere normala, a fost nevoie de cezariana, pentru ca avea cordonul ombilical infasurat in jurul gatului.

Citeste continuarea in revista BABY – noiembrie.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista