In vizita la Zana Maseluta

Pe 1 si 2 decembrie, intre orele 10.00-20.00 la sediul DENT ESTET 4 KIDS, mamicile si copii vor putea participa la un eveniment unde vor beneficia de sfaturi din partea medicilor specialisti si o consultatie gratuita pentru cei mici in urma careia se va concepe un plan personalizat de tratament.

DENT ESTET 4 KIDS invita toate mamicile si copii sa se joace si sa invete impreuna cu specialistii DENT ESTET despre sanatatea dentara a celor mici si, cel mai important, când si de ce trebuie tratati dintii copiilor.

Vino pe 1 si 2 decembrie, intre orele 10.00 -20.00, la sediul DENT ESTET 4 KIDS si poti participa la training-uri pentru parinti si workshop-uri pentru copii.

Programul va contine gratuit o consultatie-evaluare a statusului dentar al copilului, conceperea personalizata a planului de tratament, sfaturi-principii de igiena dentara si alimentatie sanatoasa.

In plus, Zana Maseluta impreuna cu spiridusii sai ii invata pe copii despre igiena dentara si alimentatia corecta. Copii vor avea parte de jocuri, jucarii si multe alte surprize, in timp ce echipa de medici si specialisti dedicati exclusiv copiilor vor oferi informatii si consultatii importante pentru sanatatea lor dentara.

Participarea se face pe baza de inscriere pe site-ul www.dentestet.com (sectiunea Programeaza-te) si este gratuita.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri