In ziua nuntii ei i-a facut cea mai frumoasa surpriza unui copil intalnit pe strada

Majoritatea fetitelor trec prin copilarie fara sa intalneasca o printesa in carne si oase, insa aceasta fetita a intalnit o printesa chiar in timpul unei plimbari banale pe strada.

In ziua nuntii ei i-a facut cea mai frumoasa surpriza unui copil

„Eu si sotia mea ne-am casatorit in februarie, iar in timpul sedintei foto, fetita si mama ei au trecut pe langa noi. Cea mica a crezut ca frumoasa mea sotie era chiar printesa din cartea ei favorita, cea pe care o tine si in poze”, povesteste Scott Robertson, sotul printesei.

„Sotia mea i-a daruit o floare din buchetul ei”

Mireasa si-a dat seama cat de mult inseamna pentru copil aceasta intalnire neplanificata si si-a intrat in rolul de printesa. I-a daruit fetitei o floare din buchetul miresei si a luat-o cu drag in brate, spre deliciul copilei.In ziua nuntii ei i-a facut cea mai frumoasa surpriza unui copil 3
In mod cert, din imagini se poate vedea clar ca atat mireasa cat si fetita au avut parte de o zi extraordinara si in urma intalnirii vor ramane cu amintiri de neuitat.

Nu stiau cum sa intre in legatura cu fetita, pentru a-i transmite imaginile surprinse

Scott Robertson, mirele, a postat imaginile surprinse in timpul sedintei foto pe platforma imgur, cu speranta ca va reusi sa intre in legatura cu mamica si fetita acesteia, pentru a le transmite pozele.

In ziua nuntii ei i-a facut cea mai frumoasa surpriza unui copil 4
Imaginile au devenit atat de populare, incat cateva zile mai tarziu femeia a descoperit pozele si i-a scris mirelui un comentariu in care i-a multumit din suflet pentru experienta unica oferita copilului ei.

Sursă articol: boredpanda.com

Sursă imagini: imgur.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau