In zodia gemenilor

Julia Roberts, Marcia Gay Harden, Denzel Washington, Ray Romano, Mel Gibson, Marcia Cross. Nu au in comun numai pasiunea pentru actorie, ci si faptul ca sunt toti parinti cu gemeni acasa…

Julia Roberts
Pretty Woman si cameramanul Danny Moder s-au cunoscut in 2001, in timpul filmarilor pentru pelicula Mexicanul.

Cei doi s-au casatorit pe 4 iulie 2002, de ziua Americii. In noiembrie 2004, Julia a nascut, dupa o perioada destul de dificila (in care i s-a recomandat repaus la pat, din cauza contractiilor) si cu o luna inainte de termen, gemeni.

Poze cu Hazel Patricia si Phinnaeus Walter, copiii actritei, au aparut pentru prima oara in „Oprah Winfrey Show.

„Sunt extrem de fericita sa stau acasa cu copiii mei. Vreau sa le amintesc oamenilor ca nu am murit, doar am nascut.

Julia a trimis cateva instantanee cu gemenii, facute de sotul sau, insotite de un biletel emotionant: „Copiii sunt incredibili. Felul in care se uita la tine, zambetele lor exuberante, mirosul lor… N-am realizat asta pana acum, insa copiii nu sunt nascuti de parintii lor, ci de fiecare cuvant venit din inima, de fiecare gest de tandrete, de fiecare speranta si vis pe care le-au avut parintii lor.

Julia, care a ramas gravida in urma unui tratament de fertilitate, a declarat ca, de cand a nascut, traieste cea mai fericita perioada din viata sa. La inceputul anului, actrita a confirmat zvonurile conform carora ar fi, din nou, insarcinata. Al treilea copil al actritei este asteptat sa se nasca in luna iulie a acestui an.

Denzel Washington
La inceputul acestui an, Denzel Washington a fost declarat cel mai popular actor american. El l-a detronat, astfel, pe Tom Hanks, care s-a aflat in fruntea clasamentului in ultimii doi ani.

Cu toate acestea, barbatul pe care Julia Roberts l-a caracterizat „mai mult decat sexi ramane o persoana modesta si retrasa, care incearca sa-si pastreze viata personala departe de lumina reflectoarelor.

Denzel este fericit alaturi de Pauletta, sotia sa, si cei patru copii: John David, Katia si gemenii Olivia si Malcolm, al carui nume a fost ales in onoarea lui Malcolm X, pe care actorul l-a interpretat in filmul cu acelasi nume. „Copiii reprezinta viata.

„Actoria nu inseamna viata, declara Denzel. „Acesti copii reprezinta viata. Daca n-as avea familie, ce-as face week-endul acesta?

Ei m-au invatat sa nu ma mai consum pentru orice lucru minor si sa incerc sa ma distrez, afirma Denzel. „Acum, viata are mult mai mult farmec, iar eu nu mai trebuie sa iau toate problemele lumii cu mine in pat in fiecare seara…

Daca n-as avea familie, ce-as face weekendul acesta?. Desi Denzel este un familist convins, viata sa personala nu i-a afectat cu nimic prestatia din fata camerelor de filmat. A castigat primul Premiu Oscar in 1984, pentru rolul interpretat in Cry Freedom.

Cinci ani mai tarziu, a plecat acasa cu o alta statueta, de data aceasta pentru prestatia din Glory. In 1993 si 2000 au urmat alte doua nominalizari, iar in 2002 a obtinut Oscarul pentru interpretarea din Training Day. Cerebral si meticulos in meseria sa, Washington si-a facut debutul ca regizor in 2002, cu filmul Antwone Fisher.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii