Incalzitor de biberoane, furat de la Protectia Copilului Bucuresti

Angajatii Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB) reclama intr-o postare de Facebook ca le-ar fi fost furat un incalzitor de biberoane.

Aparatul, atat de necesar mamelor ce primesc ajutor de la Protectia Copilului, ar fi fost furat de doua femei tinere, surprinse de camerele de supraveghere in timpul faptei.

Ulterior, angajatii DGAMB au postat clipul cu cele doua individe, rugand femeile ce au comis fapta sa returneze aparatul de incalzit biberoanele. In imagini pot fi vazute doua femei ce se pregatesc de plecare, una dintre ele aranjandu-si pret de un minut o geanta, pe care apoi o asaza pe umar. Cele doua femei par a avea alaturi de ele si un bebelus intr-un carucior.

Incalzitor de biberoane, furat de la Protectia Copilului Bucuresti

 

„Poveste cu tâlc. S-A FURAT ÎNCĂLZITORUL DE BIBEROANE
Morala…vă aparține

Dragii noștri beneficiari, vă facem cunoscut faptul ca noi suntem aici pentru dumneavoastră, pentru a vă ajuta. Nu putem face asta, însă, dacă, rând pe rând, ne dispar tot felul de lucruri necesare tot dumneavoastră. Dacă acum ceva timp a fost vorba despre dozatorul de săpun, care a dispărut în câteva zile de la mutarea noastră în noul sediu, astăzi, vorbim despre încălzitorul de biberoane.

Stimată doamnă, o să va recunoașteți cu siguranță în clipul de mai jos, nu știm de ce ați făcut acest lucru și nici nu știm cum de ați crezut că veți pleca neobservată…de camerele de luat vederi. Pentru că, da, avem și asa ceva. Nici nu mai contează motivul, vă rugăm respectuos și cu mare încredere că veți lua decizia cea mai bună, să aduceți încălzitorul înapoi, de unde l-ați sustras, din Constantin Mille nr 10, mamele care depun dosare au mare nevoie de el. Credem că știți și dumneavoastră cât este de util. Dacă nu știați, cu siguranță ați aflat, de miercuri și până acum.
Mulțumim:).”

Imagine, sursa: Facebook Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie