Începe Kinodiseea!

Maine incepe festivalul de film pentru copii KINOdiseea. 10.000 de persoane si-au rezervat locul la cinema la KINOdiseea, numar record pentru un festival de film din Bucuresti!
Pe langa Cinema Studio si Cinema Eforie, vor mai avea loc proiectii de film la Cinema PRO.

Datorita interesului puternic, KINOdiseea se extinde cu doua zile, desfasurandu-se in Bucuresti in perioada 15-22 noiembrie. Pentru rezervari vizitati www.kinodiseea.ro. Metropolis Film impreuna cu Primaria Sectorului 3 vor organiza proiecțiile KINOdiseea din cadrul Cinema PRO.

De vineri, copiii sunt asteptați cu cele mai bune filme si ateliere la Cinema PRO, Cinema Studio, Cinema Eforie si Carturesti Verona. KINOdiseea, primul festival de film pentru copii din Romania dupa 1989, aduce zece noi productii internationale, laureate la importante festivaluri de gen precum Toronto si Berlin si sase filme ale copilariei. Peliculele sunt subtitrate sau dublate in limba romana si se adreseaza atat copiilor intre 6 si 14 ani, cadrelor didactice, parintilor si bunicilor, cat si iubitorilor de film in general. Proiectiile pentru familii au loc la ora 19.00, iar elevii insotiti de cadre didactice sunt asteptati la ora 10.00 si la ora 12.00. Gala de Deschidere va avea loc vineri si are ca invitat special criticul de film Irina Margareta Nistor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri