Începe școala cu bine!

Odată cu sfârșitul sezonului de vară și cu începerea școlilor, compania Ana și Cornel lansează campania Începe Școala cu noi!'. Campania se desfășoară între 28 august și 15 octombrie 2014, atât în magazinele Ana și Cornel, cât și pe pagina oficială de Facebook. Compania Ana și Cornel oferă 50.000 de caiete tuturor clienților care vor achiziționa produse cu o valoare mai mare de 59 RON din orice magazin Ana și Cornel.

De asemenea, pe pagina oficială de Facebook a companiei se va desfășura un concurs care le va aduce tuturor participanților posibilitatea de a câștiga un ghiozdan personalizat, un penar complet echipat și 10 caiete dictando. Mecanismul concursului este simplu: dai un like paginii oficiale de Facebook Ana și Cornel, un share posterului de concurs și lași un comentariu cu o întâmplare haioasă de la școală. Participanții care vor îndeplini aceste condiții vor intra automat în tragerea la sorți.

Mai mult decât atât, în cadrul campaniei Începe Școala cu noi!', Ana și Cornel va împărți 4000 de caiete copiilor Incepe scoala cu noidin școlile generale defavorizate, școli din zonele Prahova, Buzău, Bacău sau chiar București, în care copiii sau părinții acestora nu își pot permite să achiziționeze rechizite.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri