Inchirierea jucarilor, un nou concept in Romania

Inchirierea jucariilor devine o practica si in Romania. Acum ca generatia „cu cheia la gat” a ajuns la maturitate si s-au tranformat in parintii mileniali, se schimba regulile „jocului de-a mama si de-a tata”.

Una dintre caracteristicile milenialilor este faptul ca nu mai au atat de dezvoltat simtul proprietatii si sunt mult mai inclinati catre inchiriere decat spre cumparare.

Asadar, milenialii, aleg sa inchirieze tot ce se poate, de la casa si masina, la costumele pentru serbare si spatii de joaca.

Inchirierea jucariilor este disponibila acum si in Romania, prin Evertoys, un concept cu totul nou, care permite parintilor sa inchirieze jucarii pentru copiilor.

In loc sa cheltuie sume impresionante de bani pe jucariile care vor prezenta interes doar o scurta perioada de vreme, apoi vor fi abandonate intr-un colt al camerei, parintii acum au posibilitatea a inchiria jucariile preferate ale copiilor, iar cand cei mici se plictisesc de ele, le pot returna si vor primi un alt set de jucarii.

Inchirierea jucariilor nu este avantajoasa doar pentru parinti ci are multe beneficii si pentru cei mici. Pe langa faptul ca se or bucura mereu de jucarii noi, prin inchirierea jucariilor, cei mici vor invata sa imparta lucrurile pe care le au si asta ii va ajuta in dezvoltarea emotionala.

Inchirierea jucariilor de la Evertoys

„Plăteşti un preţ fix lunar. Îţi alegi ce jucării vrei. Te joci cât vrei cu ele. Când te-ai plictisit, schimbi cu jucării noi. Fără contracte. Fără termene minime. Anulezi oricând. Întrerupi oricând doreşti.” – asta ne spun cei de la Evertorys si va spun sincer ca suna tare bine.

In plus, cei de la Evertoys pun la dispozitie 3 tipuri de abonamente si nu exista limita de timp pentru cat se poate juca copilul cu jucariile alese. De asemenea, toate jocurile si jucariile sunt igienizate si curatate individual in functie de materialul din care este fabricata jucaria.

Mai multe detalii despre conceptul de inchirierea jucariilor si despre abonamentele disponibile gasiti pe site-ul evertoys.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie