Indraznesc sa alaptez! – film documentar la TVR

TVR1 prezinta in premiera filmul documentar romanesc „ Indraznesc sa alaptez!' despre revolutia romancelor care au reinvatat s-si alapteze bebelusii.

Alaptare

Revolutia romancelor care au reinvatat s-si alapteze bebelusii este una care iscat controverse si a incins spiritele: actrita Aniela Petreanu si-a alaptat fiul in Parlament pentru a sensibiliza alesii neamului cu privire la legislatia care protejeaza alaptarea, inar Ana Maita a organizat primul protest al mamelor hartuite in spatii publice pentru ca isi hranesc bebelusii la san.

Regizoarea Irina Mihu a documentat povestile acestor mame si, in plus, a intervievat specialisti din domeniu: Dr. Ana Culcer, medic pediatru, Dr. Silvia Stoicescu, medic neonatolog, Claudia Bider-Heim, moasa independenta, Anemona Munteanu, consilier UNICEF pentru nutritia infantila si o serie de mame-veterane dedicate informarii mamelor incepatoare.

Postul national de televiziune TVR1 va difuza filmul documentar „ Indraznesc sa alaptez!' in doua parti, in datele de 1 si 2 octombrie, de la ora 17 la ora 17.30


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri