Ingerasii nostri

Ghidul esential pentru a-ti transforma viata de familie si de a te simti mai bine alaturi de copiii tai


Autor:
Dr. Tanya Byron & Sacha Baveystock
Colectia: Familia la Curtea Veche

Cu siguranta, multi parinti au simtit, la un moment dat, ca nu mai pot face fata problemelor cu care se confrunta in relatia cu copiii lor. Au acuzat copilul ori s-au acuzat pe ei insisi. S-au simtit nesiguri, lipsiti de incredere, frustrati de neputinta de a imbunatati comportamentul odraslelor lor.

Pentru a le veni in ajutor, medicul Tanya Byron si producatorul BBC Sacha Baveystock au realizat un serial de televiziune – Little Angels – in cadrul caruia mai multe familii au avut curajul si onestitatea de a se lasa filmate in caminul lor, pentru o perioada de cel putin doua saptamani, in dorinta de a identifica adevarata problema a copiilor lor.

Cartea dezvolta concluziile desprinse din acest program cu privire la diferite situatii ce pot deveni conflictuale – certuri, sfidare, probleme cu somnul, copii neascultatori, probleme cu mancarea, comportamentul la olita, probleme emotionale.

Prin exemple si sfaturi, ea este un sprijin pentru parinti, indrumandu-i cum sa transforme un copil problema intr-un ingeras'.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Lectura