Inghetata Algida

Pentru a-ti umple viata de mici placeri variate, Algida a adus in Romania 8 branduri de inghetata delicioasa, foarte cunoscute la nivel international.

Micile placeri dau savoare vietii iar delicioasa inghetata Algida este cu siguranta o placere. Nu te priva de ceea ce-ti place!

Magnum este o delicioasa inghetata de vanilie intr-un invelis bogat de ciocolata crocanta.

Big Milk are o textura fina, cremoasa si pufoasa cu un continut si gust bogat de lapte.

Viennetta ofera surpriza de a intalni in acelasi gust valuri de inghetata de vanilie si delicioase foite de ciocolata crocanta.

Algida iubeste copiii, iar acestia iubesc surprizele. Pentru ei a fost creat Kolorki, care vine cu o intensa senzatie de prospetime in 15 variante surpriza, o loterie de fiecare data cand deschizi ambalajul.

Atat pentru cei mici cat si pentru mari, Twister aduce gustul racoritor, dulce-acrisor de lamaie verde ananas si capsuni, asortat cu inghetata fina de vanilie.

Si, cum combinatia dintre bucatele de ciocolata si nuci, intr-un cornet fin si delicios, este irezistibila, a fost creata Cornetto.

Pentru momentele tale de pauza a fost inventata gustarea hranitoare si delicioasa Cucciolone, din inghetata straciatella, lapte proaspat si biscuiti crocanti.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati