A inghitit patru magneti si a ajuns la spital in pericol de moarte

Copiii sunt curiosi din fire, insa uneori asta ii poate pune in mare pericol. Un baiat de 12 ani a aflat asta pe propria piele, dupa ce a inghitit accidental nici mai mult, nici mai putin de patru magneti.

Freddie, un baiat de 12 ani din Anglia, se juca si incerca sa testeze forta a 4 magneti, fiind fascinat de modul in care se atrag reciproc.
El a incercat sa isi puna o bila magnetica in gura, pe interiorul obrazului, iar cu un alt magnet sa il atraga pe cel din gura, prin obraz.

Aparent, baiatul incerca sa imite un piercing cu cei doi magneti, fara a fi necesara o gaura in obraz in acest sens.

Din greseala insa, copilul a inghitit magnetul aflat in gura. Asta nu l-a oprit insa din experimentat: a repetat testul de suficiente ori, pana ce a inghitit patru magneti.

Freddie nu a acordat insa o mare importanta bilelor inghitite, ci si-a continuat ziua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Cateva ore mai tarziu insa, au inceput durerile puternice de burta. Magnetii incepusera sa isi croiasca drumul prin intestinul lui subtire.

Mama lui a aflat doar despre doi din cei patru magneti.

„Freddie a inghitit cei doi magneti la scoala marti. Insa ce n-am stiut atunci e ca in aceeasi zi a mai inghitit alti doi.
Mi-a zis a doua zi ca a inghitit doi magneti si atunci m-am gandit ca vor iesi singuri.”

A inceput insa sa il doara stomacul si, dupa doua zile de indurat crampele, baiatul i-a spus mamei adevarul.

Mama a mers imediat la spital cu copilul, unde s-a putut vedea, pe cateva radiografii facute, ca cei patru magneti s-au unit intre ei.

Al patrulea caz in doua luni de zile

Mama a avut un soc cand medicii i-au spus ca nu e primul caz de acest gen: Freddie era al patrulea copil internat in spital cu exact aceeasi problema in ultimele doua luni.

Baiatul a fost bagat de urgenta in operatie, unde medicii au incercat sa ii salveze viata pentru patru ore si jumatate, reparand stricaciunile facute de cele 4 obiecte straine. In urma operatiei, copilul a pierdut cca 10 cm din intestin, insa s-a recuperat complet.

Mama incearca acum sa avertizeze si alti parinti legat de pericolele inghitirii unor asemenea obiecte.

Sursa: bbc.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau