Ingrediente pentru bucataria asiatica de la Blue Dragon

Ingrediente pentru bucataria asiatica de la Blue DragonBlue Dragon va ofera cateva din ingredientele principale pentru bucataria Japoneza, Chinezeasca si Thailandeza

Bucataria asiatica are la baza obiceiuri culturale din fiecare tara in parte, diferite ingrediente, neobisnuite combinatii ale gusturilor si arome ametitoare. Un mare rol il joaca de asemenea traditiile multor religii asiatice, conform carora mancarea este hrana nu numai pentru corp ci si pentru spirit.

Principiul bucatariei asiatice, initiat probabil de chinezi, dar regasit in aproape toata Asia, este de a echilibra cele cinci gusturi principale : sarat, amar,dulce,acru si iute. Mancarea asiatica echilibreaza aceste gusturi, le imbraca in aroma si culoare si le prezinta in mod extraordinar.

Numitorul comun al mancarurilor asiatice este orezul, care se gaseste in multiple varietati, diferite culori, forme si marimi. Cel mai des folosit condiment este sosul de soia.

Spre deosebire de stilul fast-food, cu care ne-am obisnuit, arta culinara chinezeasca, traditia alimentara a Chinei acorda o mare importanta ingredientelor sanatoase care constituie mesele de peste zi si aici vom intalni foarte rar produse procesate sau pe baza de carne si mai mult legume, zarzavaturi, peste, fructe de mare si produse din soia.

In ce priveste tehnicile de gatit preferate la prepararea mancarii asiatice aici vor prima gatitul la abur, fierberea alimentelor si coptul, iar prajelile si gratarele ocupa un loc mai putin insemnat printre tehnicile culinare preferate in mod traditional in bucataria chinezeasca.
Surprinzator poate pentru unii dintre noi, dar nici uleiurile vegetale nu se folosesc din abundenta ci doar in cantitati moderate, care sa ajute la definirea gustului delicios al multor feluri de mancare traditionale chinezesti.

Pentru amatorii de mancare asiatica este deci recomandata o dieta cat mai aproape de cea traditionala, practicata de sute de ani in China, si va puteti bucura de alimente gatite sanatos si pline de nutrimente naturale.

Parma Food va ofera acum posibilitatea de a gati usor si rapid, maxim 10-15 minute mancaruri exotice delicioase preparate chiar in bucataria dvs. Le veti gasi la sectiunea international food ' in hypermarketuri si supermarketuri.

Bucurati-va deci din plin de mancarea asiatica alaturi de produsele Blue Dragon!
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati