Îngrijire de la Klorane Bebe

Pentru că îngrijirea bebelușului în primele luni de viață este foarte importantă în dezvoltarea lui ulterioară, mămicile trebuie să folosească produse de îngrijire care să respecte întru totul delicatețea pielii micuților. Având în vedere acest nivel de sensibilitate, Laboratoarele KLORANE pregătesc viitorul pielii bebeluşilor, adoptând toleranţa şi beneficiile optime din cele mai bune ingrediente naturale. 

Pentru a veni în ajutorul mămicilor, Klorane Bebe lansează un nou produs special pentru îngrijirea bebelușilor: Klorane Bebe Lapte Hidratant de Masaj.

lapte hidratantBogat în extract de gălbenele, acest lapte hidratant oferă pielii delicate a bebelușului o catifelare extremă. Delicat parfumată, pielea fină a bebelușului este astfel protejată. Produsul este ideal pentru masajului bebelușilor, când pielea se transformă într-un canal minunat de exprimare a emoţiilor. Produsul poate fi folosit și de către mămici. Klorane Bebe Lapte Hidratant de Masaj este hipoalergenic, testat dermatologic, nu conține parabeni și este fără alcool. Aplicați o cantitate generoasă de lapte hidratant pe corpul curat al bebelușului și masați delicat.

 

cleansing micelar waterNe pregătim să ne bucurăm de zile mai calde, mai însorite și de plimbări mai dese pe afară. Pentru mămici, chiar și bagajul destinat plimbărilor cu cel mic poate fi o adevărată provocare. De aceea, special pentru a le veni în ajutor și pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de îngrijire a bebelușilor, Klorane Bebe lansează un nou produs: Apa de Curățare fără clătire. 

Extrem de delicată, Apa micelară de curăţare fără clătire elimină toate impurităţile şi lasă pielea curată printr-un singur gest. Formula sa este îmbogăţită cu agenţi de hidratare care previn uscarea pielii. Astfel, poate fi folosită oricând este necesar pe faţa, mâinile şi fesele bebeluşului.

Produsul este hipoalergenic, testat dermatologic, fără parabeni și fără alcool.

 

shamp douxKlorane Bebe aduce mămicilor noul Șampon Protector, un mare ajutor pentru băița micuților. Formula noului șampon protector de la Klorane Bebe este extrem de sigură, delicată și nu irită ochii, transformând astfel băița în cel mai plăcut moment pentru bebeluș. Destinată curățării zilnice a părului copiilor și bebelușilor, această formulă facilitează descurcarea, lăsând părul fin și mătăsos. Noul șampon protector de la Klorane Bebe nu conține săpun, este testat dermatologic și este fără parabeni.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri