Ingrijire naturala

In materie de ingrijire a pielii delicate a bebelusului se aplica dictonul pe care l-a consacrat in moda Coco Chanel – „mai putin inseamna mai mult.


Sapunurile, sampoanele, gelurile spumante, uleiurile/ lotiunile de masaj si pudra sunt cele mai vandute produse de ingrijire pentru bebelusi. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare dintre ele, astfel incat sa asiguri o igiena corespunzatoare, pastrand echilibrul natural al pielii.

Produse specifice in cantitati mici

Prima regula de igiena si ingrijire pentru bebelusi este ca trebuie sa folosesti produse specifice, dar nu in exces. Nu e nevoie sa-l sapunesti de trei ori, eventual cu sapun antibacterian (contraindicat in cazul bebelusilor), nu e nevoie sa aplici creme in sapte straturi, dimineata si seara, si nici sa-i „ineci funduletul in straturi de pudra, dupa fiecare baie. Foloseste cantitati mici din fiecare produs si alterneaza produsele de ingrijire.

Avantajele „3 in 1
Un produs care curata delicat, hraneste si hidrateaza, si poate fi folosit si pentru cap, si pentru corp, este de preferat in locul a trei produse diferite. Verifica sa fie un produs bland, hipoalergenic, fara adaos de conservanti, coloranti, parfumuri puternice, care irita. Daca in familie exista istoric de alergii, medicul va recomanda game specifice.

Citeste continuarea in revista BABY, editia octombrie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista