Ingrijire – Rasfat Spa, la tine acasa

Cand ne gandim la tratamentele spa, ne gandim la relaxare si rasfat pentru minte si corp… SPA-ul este locul perfect pentru desfatarea simturilor si reincarcarea bateriilor.

Singurul dezavantaj legat de SPA este ca. din lipsa de timp ori resurse financiare, nu toata lumea isi poate permite astfel de tratamente… Dar avem o veste buna: azi iti oferim alternativa perfecta – SPA-ul la tine acasa!

Pregateste-ti casa pentru o experienta relaxanta

In primul rand, inainte de a te cufunda in apa calda din cada, trebuie sa pregatesti toate cele necesare unei experiente de neuitat. Vei avea nevoie de urmatoarele lucruri: halat si papuci de baie; muzica relaxanta; lumanari parfumate; prosop moale; uleiuri esentiale; produse cosmetice de curatare, tonifiere si hidratare.

Intr-un centru SPA vei fi servita cu diferite bauturi si cocktailuri. Deci, nu uita de paharul de sampanie sau de ceaiul verde.

Dulce cu ghimbir

Improvizeaza un peeling corporal cu ghimbir, ca sa-ti incarci bateriile cand sunt pe sfarsite. Rade o tulpina de ghimbir si amesteca-l cu o cantitate egala de ulei de cocos. Incalzeste amestecul in cuptorul cu microunde un minut, iar cand se raceste adauga o mana de zahar nerafinat. Aplica aceasta compozitie pe corpul umed, apoi clateste cu apa calduta.
Ghimbirul stimuleaza pielea si aduce sangele la suprafata, iar zaharul actioneaza ca exfoliant, inviorandu-ti trupul si lasandu-l neted.

Un moment de aromaterapie

Pentru o seara relaxanta acasa, iti propun sa aprinzi lumanari parfumate si sa aplici ulei esential de rozmarin (sau lavanda ori trandafir) pe punctele unde se simte pulsul – incheieturile mainilor, tample, in spatele genunchilor.

O baie relaxanta

Cu o ora inainte de culcare, fa o baie parfumata si relaxanta, cu uleiuri esentiale de trandafir. Inchide telefonul si strecoara-te in asternut devreme, cu niste reviste de sanatate si fitness, care sa te inspire pentru ziua urmatoare.

Sauna faciala

Umple chiuveta din baie cu apa fierbinte si adauga 4-5 picaturi de uleiuri esentiale purificatoare, de exemplu de ienupar sau lavanda. Acopera-ti capul cu un prosop, sprijina-ti capul deasupra chiuvetei, respira si relaxeaza-te.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda