Inscrie-te la cursuri interactive AFTER WORK

Au inceput inscrierile la cea de-a cincea editie a cursurilor Universul DallesGO, cea mai atractiva platforma de cursuri after work din domeniul industriilor creative.

Persoanele interesate sa-si transforme pasiunile in hobby-uri si cele care vor sa isi accelereze formarea profesionala descopera la Universul DallesGO o comunitate dinamica de young professionals ce incurajeaza dezvoltarea profesionala si personala si rezerva oportunitati de networking si de promovare a talentelor.

Doua cursuri noi, Hairstyling si Dezvoltare Personala, isi fac loc in portofoliul Universul DallesGO. Primul dintre ele, sustinut de echipa de profesionisti GETTS Artistic Team, constituie primul modul de specializare si e destinat celor care vor sa-si construiasca o cariera de hairstilist, dar si celor care vor sa dobandeasca notiuni despre styling-ul profesional.

Cursul de Dezvoltare Personala, sustinut de Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului in 2008 si 2010, este adresat celor care cauta repere de orientare si resurse motivationale, oferindu-le notiuni-cheie despre personal branding, prin abordarea unor teme importante cum ar fi: Ce este succesul? Care sunt ingredientele fericirii? Cum pot comunica lumii cine sunt si ce vreau?

Cursurile presupun 12 intalniri saptamanale care au loc dupa ora 18.30.

Inscrierile se pot face pana la data de 25 noiembrie, de luni pana vineri, intre orele 10:00-19:00, la noul sediu (Str. Ion OteteleÅŸanu, nr. 2, et. 2, Sector 1, Bucuresti).

Mai multe detalii gasiti pe www.dallesgo.ro 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri