Întâlnire cu delfinii la muzeul Antipa

    Duminică, 31 Martie, începând cu orele 11.00, copii şi părinţi, elevi şi profesori sunt invitați la muzeul Antipa, la cea de-a patra conferinţă din cadrul programului anual, interactiv şi interdisciplinar, 'Întâlnirea de Duminică'.
Diana Alexandra Ion, specialist al Muzeului, vă invită să descoperiţi câteva dintre cele mai interesante particularităţi ale delfinilor. Ştiaţi că delfinii au evoluat din mamifere terestre? Ştiaţi că nu toate speciile de delfini trăiesc în apă sărată? Despre toate acestea, dar şi despre multe altele, veți afla la „Întâlnirea de Duminică'.
Pentru copiii participanţi, organizatorii au pregătit surprize şi o serie de reviste-premii. Conferinţa se va încheia cu „tema pentru acasă'; toate lucrările copiilor vor fi expuse la finele ciclului de conferinţe (2013) în expoziţia temporară „GALA ÎNTÂLNIRILOR DE DUMINICĂ'.
Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: [email protected]
Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri