Intampina sezonul racelilor “echipat” cu Doppelherz aktiv Vitamina C + Zinc, tablete efervescente

Gama de suplimente nutritive Doppelherz aktiv este completata de un nou produs: tabletele efervescente  Vitamina C+Zinc, o  combinatia unica  de substante cu rol in  lupta impotriva racelilor, avand rolul de a intari sistemul imunitar, scazut in perioadele reci ale anului, sau in cele de solicitare a organismului.


Fiecare dintre noi raceste cel putin o data cand se produc schimbari climatice, pentru ca organismul nostru nu are capacitatea de a produce singur vitaminele si mineralele de care are nevoie in lupta cu virusii.

Cu o singura tableta efervescenta de  Doppelherz aktiv Vitamina  C+Zinc  pe zi, putem preveni si combate simptomele racelii, dar si intari imunitatea pentru a trece mai usor peste perioada iernii.

Pentru persoanele care doresc sa ramana tinere si a frumoase, este bine de stiut ca Vitamina C  si Zincul detin si  roluri  antioxidante importante, contribuind  la formarea colagenului si la mentinerea sanatatii pielii.

Tabletele efervescente, care se dizolva rapid si complet  intr-un pahar cu apa, imbina doua elemente atat de necesare organismului Vitamina C ( 600 mg )  si Zinc (5 µg), dar si un gust placut de rodie si portocala rosie, facandu-l mai usor de administrat.

Produsul este disponibil in farmacii, la pretul de 20 de ron.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati