Intampina sezonul racelilor “echipat” cu Doppelherz aktiv Vitamina C + Zinc, tablete efervescente

Gama de suplimente nutritive Doppelherz aktiv este completata de un nou produs: tabletele efervescente  Vitamina C+Zinc, o  combinatia unica  de substante cu rol in  lupta impotriva racelilor, avand rolul de a intari sistemul imunitar, scazut in perioadele reci ale anului, sau in cele de solicitare a organismului.


Fiecare dintre noi raceste cel putin o data cand se produc schimbari climatice, pentru ca organismul nostru nu are capacitatea de a produce singur vitaminele si mineralele de care are nevoie in lupta cu virusii.

Cu o singura tableta efervescenta de  Doppelherz aktiv Vitamina  C+Zinc  pe zi, putem preveni si combate simptomele racelii, dar si intari imunitatea pentru a trece mai usor peste perioada iernii.

Pentru persoanele care doresc sa ramana tinere si a frumoase, este bine de stiut ca Vitamina C  si Zincul detin si  roluri  antioxidante importante, contribuind  la formarea colagenului si la mentinerea sanatatii pielii.

Tabletele efervescente, care se dizolva rapid si complet  intr-un pahar cu apa, imbina doua elemente atat de necesare organismului Vitamina C ( 600 mg )  si Zinc (5 µg), dar si un gust placut de rodie si portocala rosie, facandu-l mai usor de administrat.

Produsul este disponibil in farmacii, la pretul de 20 de ron.


Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Noutati