Intervenții chirurgicale pro-bono pentru copii

Intermedicas facilitează o serie de intervenții chirurgicale cardio-vasculare pro-bono pentru copiii ale căror familii nu le pot asigura îngrijirea necesară.

 

O echipă formată din doi medici specialiști în chirurgie cardio-vasculară pediatrică, reprezentanți ai Fundației Mecenat Chirurgie Cardiaque' din Franța, va sosi vineri în București pentru a pune bazele unui parteneriat inițiat de Intermedicas. În cadrul acestuia, medicii vor efectua intervenții chirurgicale pro-bono pentru cazurile sociale din România. Proiectul este inițiat de Intermedicas în parteneriat cu Fundația Regina Maria, care vor co-finanța intervențiile chirurgicale astfel încât o mare parte dintre acestea să poată fi realizate în România, pentru a crește numărul de beneficiari.

 

Intermedicas și Fundația Regina Maria lansează o campanie de identificare a cazurilor sociale care au nevoie de intervenții chirurgicale de urgență.

Fundația Mecenat Chirurgie Cardiaque a fost înființată în urmă cu 20 de ani de către un colectiv de medici inimoși de la spitalul Necker, Paris, cu scopul de a strânge fonduri în vederea operării cazurilor disperate de copii cu cardiopatii congenitale din întreaga lume, care nu dispun de mijloace financiare să plătească costul operației de corecție a bolii congenitale. Fundația este finanțată din donații făcute de persoane particulare sau organizații caritabile și în prezent operează aproximativ 200 de copii pe an. Operațiile sunt efectuate în câteva centre ultra-specializate în chirurgie cardiacă din Franța de către cei mai buni specialiști la nivel internaținal.

INTERMEDICAS WORLDWIDE este prima instituție privată de sănătate specializată în Second Opinion și Case management.

Mai multe detalii despre program pe

www.intermedicas.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri