Întinerirea aspectului mâinilor te ajută să-ți ascunzi vârsta

„De foarte multe ori aud de la pacienţi faptul că arată bine, dar aspectul mâinilor le dezvăluie adevărata vârstă. Aceasta este o problemă care preocupă mulţi pacienţi şi care este foarte vizibilă. Deoarece mâna este cea mai expusă la agresiuni, este primul loc în care apar semnele îmbătrânirii. Îmbătrânirea naturală şi expunerea la soare sunt cei mai importanţi factori care duc la apariţia acestor semne, povesteşte medicul Florin Juravle, chirurg plastician.

Cel mai adesea, pacienţii se plâng de aspectul îmbătrânit al mâinilor, cu venele şi tendoanele foarte vizibile. De asemenea, sunt preocupaţi de petele închise la culoare („pete de vârstă), pigmentări, pielea care atârnă şi vene groase proeminente.

Pierderea grăsimii de sub piele face mâinile să „arate osoase.

Tratamentul întineririi mâinilor poate restaura un aspect mai tânăr al mâinilor.

Există mai multe opţiuni de tratament specific fiecărei probleme. „Unul dintre acestea sau o combinaţie de tratamente pot fi folosite pentru obţinerea unui aspect al mâinilor cât mai tânăr. Putem vorbi despre tratamente laser şi lumină intens pulsante, peeling, umplerea volumului cu diverse produse sau grăsime, cât şi intervenţii chirurgicale, conchide medicul Florin Juravle.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda