Invata sa ai un copil sanatos

Organismul fragil al copiilor are nevoie de ingrijire speciala, iar problemele osoase sau de dezvoltare pot aparea de la cea mai frageda varsta. Insa acestea pot fi remediate daca parintii se informeaza si actioneaza la timp.

Sportul ajuta copiii sa devina puternici si sa aiba pofta de viata, iar parintii care stiu acest lucru se vor bucura de copii fericiti si sanatosi.

In acest sens, Asociatia Secretul Evolutiei are onoarea sa va invite duminica, 21 februarie 2010, ora 10.30, la Palatul Copiilor, Sala Mica, la primul workshop din acest an.

Temele abordate in cadrul evenimentului se vor referi la dezvoltarea armonioasa a copilului, probleme ale sistemului osos, importanta vaccinarii si importanta sportului in dezvoltarea copilului.

Vor fi sustinute de dr. Ana Culcer, sef sectie Nou Nascuti Spitalul Universitar Bucuresti, Georgeta Sultana, presedintele clubului Micii Campioni, psihologi etc.

Evenimentul va reuni personalitati din lumea medicala, institutii si companii care ofera produse si servicii adresate copiilor si parintilor. Vor fi prezenti jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.

Invata sa ai un copil sanatos' este scopul primordial al conferintelor si evenimentelor organizate de Asociatia Secretul Evolutiei.

Prin intermediul acestor intalniri, parintii sau viitorii parinti vor avea posibilitatea sa interactioneze cu specialisti, medici pediatri, psihologi, sa puna intrebari legate de cresterea si ingrijirea copilului.

Biletele se pot procura de pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro sau la telefon: 0788 51 37 59 si 0788 20 14 23. Pretul unui bilet este de 30 RON, iar daca se comanda doua bilete pretul celui de-al doilea este de 15 RON.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri