„Învaţă să dăruieşti!“

În apropierea sărbătorilor pascale, copiii de la Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step te invită la generozitate. Ei au pregătit obiecte decorative potrivite pentru cadouri de Paşte pe care le poţi cumpăra şi au stabilit în detaliu programul pentru un weekend creativ de Florii, în care te vor învăţa să dăruieşti, în beneficiul Asociaţiei Învingem Autismul. 

Vino împreună cu cel mic, pe 27-28 aprilie, între orele 11:00 – 20:00, în Mall Vitan Bucureşti, pentru a participa la ateliere de creaţie şi pentru a te bucura de spectacole şi momente emoţionante în cadrul campaniei Învaţă să dăruieşti!'.

Sâmbătă, copiii au pregătit ateliere Fastrackids, de arte plastice, partide de şah şi diferite jocuri, precum şi spectacole interactive. Duminică, cei interesaţi pot participa la Carnavalul florilor sau Carnavalul personajelor din poveşti, la Spectacole cu teatru de umbre şi clasice, jocuri, variate ateliere de creatie şi de modelism.

Contravaloarea obiectelor create şi vândute de copii, precum şi sumele donate în urma participării la spectacole şi ateliere vor ajunge la Asociaţia Învingem Autismul, pentru susţinerea activităţii Centrului Multidisciplinar de Intervenţie pentru Autism. În acest centru îşi desfăşoară activitatea 12 copii pentru intervenţie specializată individuală şi 20 de copii pentru intervenţie de grup. Pentru donaţii suplimentare: RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, deschis la Raiffeisen Unirii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri