Invata sa spui NU fast-food-ului

Postul de radio Itsy Bitsy a declarat razboi fast food-ului si alimentelor ne­sana­toase. Iar i s-a alaturat!

Cartofii prajiti sunt mancarea preferata a copiilor din intreaga lume. Pe un loc doi s-ar situa pizza, urmata de ciocolata si inghe­tata.

Alarmant este faptul ca acesta nu este rezultatul unui singur studiu pe teme de alimentatie, ci al mai multora, conduse in diferite tari europene si in Statele Unite, de institutii diferite.

Este cunoscut faptul ca stilul de viata al persoanelor adulte este influentat de deprinderile alimentare din copilarie.

Asa s-a nascut ideea campaniei initiate de Itsy Bitsy si tot acest lucru a deter­minat si Fundatia pentru Alimentatie Sanatoasa sa se implice intr-o campanie conceputa pentru copii.

Asa ca, daca cel mic vine acasa intr-o zi hotarat sa manance mai multe fructe si legume, s-ar putea sa datorezi asta celor de la Itsy Bitsy, care sunt in plin turneu prin gradinitele bucurestene.

Pana sa ajunga personajele in gradinita unde invata copilul tau, explica-i tu de ce este bine sa consume mai multe legume si fructe.

Te ajuta sa cresti – Legumele contin vitamine si minerale foarte importante (A, C, E, potasiu), care construiesc tesuturile si ajuta celulele sa creasca, la propriu.

Lupta cu bolile – O dieta bogata in fructe si legume il protejeaza de diabetul de tip II, din ce in ce mai raspandit in randul copiilor. Inva­tand sa-i placa legumele si fruc­tele, va crea o obisnuinta sana­toasa, care-l va feri mai tarziu de boli de inima sau cancer.
 

Citeste continuarea in revista BABY – mai.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista