Învățarea prin joacă, cu ajutorul îndrăgitelor cărți Usborne

În primii ani de viață, cei mici încearcă să înțeleagă lumea și să descifreze noțiuni. Te-ai gândit vreodată ce fel de instrumente ai putea folosi pentru a sprijini dezvoltarea optimă a copilului tău? Instrumente extrem de valoroase sunt îndrăgitele cărți Usborne, care au elemente interactive, conținut interesant, captivant și un format foarte ușor de înțeles de către cei mici.

Învățarea prin joaca se refera la modul în care cei mici învață prin intermediul activităților distractive, precum puzzle, jucării de construcție, joc magnetic, cărți, samd. În primii ani de viață, cei mici încearcă să înțeleagă lumea și să descifreze noțiuni. Activități distractive, precum cele menționate anterior, vor facilita acest lucru, acestea având rolul de a le capta atenția celor mici, implicandu-i în mod activ și oferindu-le oportunitatea de a explora lumea prin descoperire, cu ajutorul unor instrumente. Te-ai gandit ce fel de instrumente ai putea folosi pentru copilul tău? Ei bine, instrumente valoroase sunt îndrăgitele carti Usborne, care au elemente interactive, conținut interesant, captivant și un format foarte ușor de înțeles de către cei mici.

Învățarea prin joaca ar trebui să vina natural, iar părinții nu ar trebui să forțeze acest lucru, actul de învățare în sine având un impact generos asupra dezvoltării emoționale, cognitive și sociale a copiilor. De altfel, învățarea le da, celor mici, un boost de încredere și creativitate.
Învățarea prin joaca poate fi o activitate extrem de simpla pentru copiii și părinții care integrează, în activitățile zilnice, cărți Usborne. Aceste cărți sunt cunoscute în întreagă lume pentru utilitatea lor în procesul de învățare, paginile colorate ale acestor cărți Usborne făcând învățarea de noi sunete, cuvinte și concepte mult mai ușoară.

Oferta de carti bebelusi de la Usborne oferă o mulțime de povești captivante care ajută la dezvoltarea, pe toate planurile, a celor mici, utilizarea acestora având numeroase beneficii: 

  • Cărțile Usborne dezvolta abilitățile de gândire și percepție a mediului înconjurător;
  • Prin folosirea de cărți Usborne, sprijinim achiziția de cuvinte, copiii dezvoltandu-și, astfel, vocabularul;
  • Colecțiile de cărți bebeluși îi vor stimula tactil și vizual pe cei mici, care vor petrece ore în sir în compania cărticelelor preferate;
  • Copiii devin independenți, cărțile Usborne permitandu-le să invate în mod distractiv, de unii singuri.

Carti senzoriale, pentru copilării de poveste 

În explorarea de cărți bebeluși Usborne, întâlnim, adeseori, conceptul de cărți senzoriale. Acestea sunt create special pentru a stimula simțurile prin interacțiunea pe care cei mici o au cu texturile și sunetele din paginile acestor cărți. Prin intermediul acestor cărți, timpul de joaca devine fascinant și distractiv. Poți alege cărțile senzoriale Thats not my…, care iți permit să atingi peticele fine sau pufoase, Fingertrail, Lift-the-flap, Dont tickle…, ori poți opta pentru cărți senzoriale cu sunete sau cu lumini.

În concluzie, cărțile Usborne sunt extrem de utile în procesul de învățare, datorita paginilor colorate, sunetelor captivante și texturilor interesante, care facilitează învățarea conceptelor despre lumea înconjurătoare, a sunetelor și cuvintelor. Alege cărți Usborne pentru copilul tău și asigura-te că acesta beneficiază de cele mai potrivite instrumente pentru o dezvoltare optima.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial