A invins cancerul, insa cancerul mai avea un as in maneca

Bradley Lowery, baietelul de 6 ani care e vestit in lumea intreaga pentu curajul cu care a luptat aproape toata viata impotriva cancerului, se stinge sub ochii parintilor lui.

Cine este Bradley

La varsta de 2 ani si jumatate, Bradley a primit de la medici un diagnostic cumplit: neuroblastom. Parintii lui au strans cu disperare bani pentru tratament, insa doctorii le-au dat o veste crunta: oricat s-ar fi straduit, tratamentul avea sa ii prelungeasca in cel mai bun caz viata, iar in cel mai rau caz avea sa il omoare.

A invins cancerul 2

A invins cancerul, insa boala a revenit

Prima data cand baietelul a avut cancer, boala era sub forma unei tumori ce s-a raspandit rapid la nivelul pieptului, plamanilor, ganglionilor, oaselor si a maduvii oaselor. Dupa o operatie riscanta si doze mari de chimioterapie, a reusit sa razbeasca boala si a intrat in remisie.
Insa acest tip de cancer are o rata de recidiva de 80%. Astfel ca in 2016 copilul a primit iar diagnosticul ingrozitor, insa de data aceasta doctorii au informat familia ca nu se mai poate face nimic.
Bradley a fost nevoit sa isi petreaca zile de nastere si alte aniversari in spital, deoarece medicii descopereau noi si noi tumori.

In luna iunie a acestui an, mamica lui Bradley a anuntat ca starea baiatului sau se deterioreaza rapid. Femeia a publicat o imagine ce vorbeste de la sine si pe care, daca o privesti, e imposibil sa nu te copleseasca emotional.
In imagine apare Bradley cu fratele sau mai mare, iar textul insotitor al postarii spune „Cei doi baieti ai mei, lumea mea, ei sunt totul pentru mine„.

De ce este Bradley atat de vestit

Baietelul a castigat popularitate in intregul Regat Unit dupa ce s-a imprietenit cu golgheterul Jermain Defoe, care si-a vizitat cel mai infocat fan in spital.

A invins cancerul

Bradley Lowery, impreuna cu jucatorul de fotbal Jermaine Defoe (dreapta)

Ulterior, copilul a insotit fotbalistul pe teren la numeroase meciuri, iar sportivul a tinut legatura cu mama copilului pentru a stii permanent care este starea de sanatate a lui Bradley.

„Starea lui Bradley se deterioreaza rapid”

Printre ultimele postari ale parintilor pe pagina de Facebook dedicata fiului lor, acestia nu aduc vesti bune:

„Starea lui Bradley se deterioreaza rapid. Ii creste temperatura foarte mult, respira rapid si nivelul oxidenului scade.
Doarme mare parte din zi, cu mici exceptii.
Stiam ca asta va urma, insa inimile noastre sunt frante cum nici nu va putem explica in cuvinte.
Ni s-a spus ca ar putea fi in starea asta zile intregi, deci tine doar de el si de corpul lui.”

Un intreg stadion i-a cantat numele.

In luna mai a acestui an, galeria echipei Sunderland a avut un banner gigant, pe care au scris mare „Exista un singur Bradley Lowery„, cuvinte pe care le-au si cantat la unison.

Bradley l-a insotit pe Jermain Defoe si cand acesta a jucat in echipa Angliei, in calificarile pentru Cupa Mondiala, impotriva Lituaniei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau