Invitație în lumea fluturilor

Dacă nu ați ajuns zilele acestea la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa', trebuie să o faceți! Până pe 31 august este deschisă expoziția de fluturi tropicali vii –  „Lumea fluturilor'.

În cadrul acestei expoziții pot fi admirate exemplare aparținând unor specii spectaculoase de fluturi tropicali, din cele mai diverse zone de pe glob: sud-estul Asiei, America Centrală și de Sud, Africa ecuatorială etc. În acest fel, vizitatorii pot admira exemplare vii dintr-o serie de specii de fluturi tropicali, care pot fi observate în natura doar la mari distanțe de zona geografică a țării noastre.

Copiii vor fi încântați de diversitatea de forme și culori, de mărimea fluturilor (unele specii au anvergura aripilor de 14-15 cm) și vor avea ocazia de a vedea 'în direct' o serie de particularități ale comportamentului celui mai îndrăgit grup de insecte din fauna actuală, cu obiceiuri încă insuficient cunoscute.

 

Preţurile biletelor sunt de 10 ron/copil/student/pensionar şi 12 ron/adult. Copiii cu vârste mai mici de 2 ani au gratuitate.

Expoziția poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10.00 și 20.00.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber