Ioana Ginghină spune poveşti copiilor

Sâmbătă, la  Bebe Tei Militari, toţi cei mici sunt aşteptaţi la Atelierul Prichindelului Tău, să se adăpostească de caniculă. Pe lângă colorat, modelat şi jocuri distractive, toţi copiii sunt invitaţi în lumea poveştilor.

Actriță a Teatrului pentru copii Ion Creangă,  Ioana Ginghină este invitatul special al Bebe Tei Militari în acest week-end.
Sâmbătă, de la ora 11.00, Ioana le va citi celor mici poveşti din cărţile minunate pe care supermarketul bebeluşilor le pune la dispoziţia părinţilor.

Într-un cadru neconvenţional, cât mai familiar pentru cei mici, Ioana va porni călătoria în lumea fanteziei, călătorie în care i se vor alătura toți copiii.

Aventura e la ea acasă, sâmbătă, de la 11.00, cand îndrăgita actriță Ioana Ginghină îi  va conduce pe cei mici în fascinanta lume a poveştilor.

Special pentru cei  mici, Bebe Tei Militari a pregătit și o întâlnire cu Minnie Mouse, soția lui Mickey. Distracţia continuă până la ora 16.30 cu modelat, colorat şi jocuri distractive.

Iar pe părinţi şi bunici, în magazinul din Militari Shopping Center, îi aşteaptă promoţii care să le facă vara mai răcoroasă şi să le ajute buzunarele să pună deoparte bani pentru super vacanță.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri