Irina Mohora a născut

Irina Mohora, frumoasa prezentatoare de la TVR,  a născut, vineri, un băiețel de nota 10, prin cezariană.

Irina prezintă emisiunea 'Lozul cel mare', dar și a extragerile loto de la TVR, a devenit fericita mămică a unui băiețel care a primit nota 10 și a avut 3,020kilograme si 50 de centimetri la naștere. Micuțul va purta numele lui Arsenie Boca, adică Zian. Iar cel de-al doilea nume va fi Mina.

Irina a surprins pe toată lumea în timpul sarcinii pentru că burta nu i s-a văzut până în ultimul trimestru. La 6 luni de sarcină ea se îngrășase numai 2 kilograme.

prezentatoarea-irina-mohora-a-nascut

'Cucerită de puștiul meu!!! Cum să explice cuvintele ceea ce simte inima? Puștiul acesta nu s-a lăsat până nu m-a dat gata! M-a cucerit încet, sigur și pentru totdeauna cu fiecare bătaie de inimă pe care i-am auzit-o, cu fiecare mișcare delicată pe care am simțit-o, cu felul în care îmi spune „hello, sunt aici' în fiecare dimineață și seara, înainte de culcare. Deja facem super echipă, ne înțelegem excelent și îi mulțumesc pentru liniștea, calmul și relaxarea pe care a avut grijă să le simt neîncetat de când am aflat că voi fi mămică pentru prima dată', spunea Irina cu puțin timp înainte de naștere.

Tatăl copilului este iubitul Irinei de 11 ani, dar au devenit soț și soție abia în urmă cu doi ani când au decis să-și oficializeze relația.

'Un act nu ar fi adăugat valoare relaţiei noastre, nici nu ar fi făcut-o mai frumoasă, prin urmare nu a fost o prioritate. Şi uită aşa au mai trecut vreo opt ani. Am fost mereu unul alături de celălalt,  am învaţat din greşeli, am învăţat să ne iubim şi mai mult, să ne sprijinim,  să apreciem ceea ce avem', spunea Irina.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri