Istanbul Shopping Fest – cel mai mare festival de shopping!

Istanbul Shopping Fest (IFS) este organizat în Istanbul pentru a treia oară în perioada 8-30 iunie 2013 şi aduce cumpărăturile şi distracţia împreună,  atât pentru consumatorii internaționali, cât şi pentru cei locali.
Timp de 23 de zile, Istanbul Shopping Fest aduce în atenţia publicului larg bogăția istorică și culturală a oraşului  prin divertisment, modă, arta şi cultură, și invită toţi iubitorii de modă la Istanbul. Scopul final fiind acela de a transforma Istanbulul într-una dintre cele mai importante destinaţii de shopping ale lumii.
Istanbul Shopping Fest a debutat acum trei ani prin activităţi pline de culoare, printr-un concept plin de viaţă, ce insuflă oamenilor bucuria cumpărăturilor.
Festivalul începe pe 8 iunie pe Strada Istiklal şi continuă până în cartierul Tunel cu multe activități surpriză și spectacole.
Întreaga procesiune de deschidere presupune spectacole speciale de dans, show-uri de mimă, spectacole surpriză puse în scena de grupuri speciale care vin din străinătate, dans de performanță pe scene mobile, sute de cărucioare de cumpărături şi un tramvai nostalgic pentru iubitorii de trecut.
Sezonul reducerilor începe odată cu deschiderea festivalului.  Toate cele 92 de centre comerciale din Istanbul sunt implicate în buna desfăşurare a festivalului. Mai mult decât atât, toate vor purta însemnele Istanbul Shopping Fest, iar cele mai importante străzi ale oraşului vor prinde viaţă prin culorile neon, tema festivalului din acest an.
Două mari concerte vor avea loc în cadrul celui mai important festival de shopping din Istanbul. Vedeta locală Hadise va anima inaugurarea festivalului, printr-un concert susţinut în cadrul centului comercial Akbati, în timp de vedeta
internaţională Patricia Kaas va oferi un concert de neuitat prin melodiile lui Edith Piaf, pe data de 16 iunie, la Park Life.
Pentru prima dată în acest an, festivalul IFS va găzdui şi Galata Fashion Fest – 32 de designeri turci îşi vor prezenta colecţiile special create sub conceptul neon, în cadrul Galata Fashion Fest. Acesta va avea loc la Nisantasi Art Park între 12-16 iunie.  Galata Fashion Fest este organizat din 2007, cu sute de mii de vizitatori, şi are ca rol  prezentarea şi promovarea colecțiilor designerilor locali.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri