Ivatherm – Combinatii speciale pentru tenul tau

Rasfata-ti tenul cu cremele Ivatherm, acum in combinatii special create pentru tine.

Ivatherm

Crema Antirid Ivatherm si Crema Anti-Rid si Anti-Cearcan contur ochi

Prin asocierea celor doua produse, Ivatherm propune un tratament inovator de prevenire si eliminare a ridurilor.

Este o formula exclusiva, inovatoare, cu rezultate exceptionale in lupta importiva ridurilor si pierderii fermitatii. Viniferol, fitoestrogen obtinut din tije de vita de vie creste longevitatea celulelor pielii stimulind productia de sirtuine (genele longevitatii).

Conturulul de ochi contine extras de cartilagiu marin ce reduce semnificativ cearcanele si pungile periorbitare.

Apa termala Herculane bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile are proprietati calmante si antiiritante asupra pielii sensibile.

 

Ivamat Crema hidratanta si Ivamat lapte demachiant pentru piele normala si mixta

Rezultatele sunt vizibile si imediate. Pielea isi recapata luminozitatea si finetea. Ceramide omega 6 , foarte bogata in acid linoleic, acid gras esential, restaureaza efectul de bariera al stratului cornos, cu rol restructurant si protector Extract Bio de fruct de cactus este un ulei foarte pretios si rar.

Dintr-o tona de fructe se obtine 1 litru de ulei. Are efect regenerator si reparator, dar cel mai important este continutul foarte bogat de vitamina E care previne imbatranirea cutanata.

Apa termala Herculane bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile are proprietati calmante si antiiritante asupra pielii sensibile.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice