A izbucnit in plans cand mama l-a luat de la scoala. Ce vazuse de l-a facut sa planga atat de tare

Un baietel de 6 ani, pe nume Henry a izbucnit in lacrimi cand parintii l-au luat de la scoala. Ce i s-a predat celui mic de l-a facut sa suspine atat de tare? Ceva ce ar trebui sa ne puna pe ganduri si pe noi, cei mari.

Totul a inceput cu o anume lectie predata in scoala, in care profesoara le-a pus elevilor un clip educativ.

„Invatatoarea ne-a pus un clip video in care o pasare manca gunoaie, iar asta aproape ca m-a facut sa plang.”

Bucura-te de planeta, dar nu o strica

Mama lui Henry, surprinsa de reactia fiului ei, care, in mod evident, pana sa ajunga in masina s-a abtinut sa planga, l-a filmat si a postat clipul pe Facebook.
In clip Henry plange puternic si spune, printre suspine Planeta va fi distrusa. Oamenii sunt rai cu ea! Ar trebui sa se gandeasca la ce ii fac planetei.
Imi doresc atat de tare sa fi fost adult acum.
Baietelul a fost atat de miscat de clipul prezentat la scoala, incat s-a apucat sa scrie prima lui carte, numita Bucura-te de planeta, dar nu o strica.
Micul activist pentru natura vorbeste cu seriozitate despre cum, impreuna cu prietenii lui planuieste sa salveze planeta, incepand desigur cu lucruri mici, precum salvarea unui limax, lucru pe care Henry deja l-a bifat.
Cel mic a devenit rapid celebru dupa ce clipul a fost postat. Mai bine de 5 milioane de oameni au fost impresionati de inflacararea cu care Henry isi doreste sa opreasca stricaciunile pe care oamenii le cauzeaza planetei.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau