Jennifer Aniston apelează la terapia cu ventuze pentru a rămâne însărcinată

Jennifer Aniston a apărut zilele trecute la premiera filmului Call me crazy purtând o rochie spectaculoasă, faimosul inel de logodnă dăruit de Justin Theroux și…multe semne de ventuze tot spatele ei tonifiat.

 

Gurile rele spun că Aniston a apelat la această veche formă de terapie într-o încercare disperată de a rămâne însărcinată. După ce anul trecut Jennifer investiga intens varianta adopției și cerea sfaturi de la Charlize Theron (căci, deși expertă în adopții, Angelina nu i-ar fi împărtășit informații), vedeta a decis să mai facă o încercare. Se pare că sarcina lui Halle Berry (care, la 46 de ani, e cu doi ani mai în vârstă decât Aniston) i-a dat noi speranțe. Ventuzele ar ajuta-o, crede Jennifer, să-și detoxifice organisul și să redirecționeze fluxul sanguin către uter, mărind astfel șansele unei sarcini.

Jennifer nu este singura adeptă a ventuzelor. După Kabbalah, yoga anti-gravitație și apa de cocos, vedetele adoră, mai nou, ventuzele.

Victoria Beckham este și ea mare fan ventuze și crede cu tărie în beneficiile acestei forme de terapie, veche de 5000 de ani și derivată din acupunctură. Ventuzele, care creează vid în locul în care sunt aplicate, ar îmbunătăți circulația și ar vindeca, spun adepții practicii, cam orice, de la răceală la celulită.

Vinovată pentru noua modă ar fi, se pare, tot actrița Gwyneth Paltrow (fan yoga anti-gravitațională și propovăduitor pentru tot soiul de diete de detoxifiere, inclusiv pentru un regim pe bază de (exclusiv) limonadă, pentru 21 de zile.

Nu numai fetele s-au lăsat prinse de frenezia ventuzelor. Mare adept al terapiei este și David Arquette. Fostul sot al actriței Courtney Cox jură că deși dezgustătoare estetic, din cauza urmelor-vânătaie,  terapia cu ventuze face minuni.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii