JimJam prezinta „Maimu vede, Maimu face”, din 1 iunie

Maimu vede, Maimu face este cea mai noua serie TV achizitionata de JimJam, disponibila incepand cu luna iunie pentru cei 17 milioane de telespectatori din Europa, Asia Centrala, Africa si Asia. Productia combina lumea desenelor animate cu lumea reala a animalelor si ii invita pe cei mici sa cante si sa danseze alaturi de maimutica, aflata pe post de gazda si de invitatii acesteia.

Sunt foarte incantata ca am reusit sa achizitionam aceste serii pentru postul JimJam. Copiii vor fi cu adevarat entuziasmati cand vine vorba de distractie, muzica si dans alaturi de maimutica, personajul principal al seriei', declara Kathy Fairbairn, Director de Programe JimJam.

Cu fiecare episod din Maimu vede, Maimu face, micutii telespectatori vor fi incantati sa isi invarta cozile, sa dea din aripi sau sa sara cat mai sus pentru a intra in pielea animalutelor preferate. In acelasi timp, copiii vor invata multe lucruri interesante despre lumea inconjuratoare.

Inca de la lansarea sa, din anul 2006, canalul JimJam este disponibil in peste 60 de tari din Europa, Asia Centrala, Africa si Asia. JimJam emite in 12 limbi pentru 17 milioane de abonati din lumea intreaga.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri