Joaca se încinge în august la Atelierele de vară ITSY BITSY

Peste 150 de părinţi au ales deja vara aceasta  să ofere copiilor şansa de a călători în lumea emoţiilor, a creativităţii şi a imaginaţiei la Atelierele ITSY BITSY. Ei au înţeles că a învăţa poate fi plăcut şi în vacanţă, dacă faci totul prin joacă. Pe lângă plimbările la mare sau la munte şi zilele pline de candoare de la bunici, copiii pot şi în august să zăbovească câte o săptămână la Atelierele ITSY BITSY, care au menirea de a le dezvolta inteligenţa emoţională şi creativitatea.

În decorul prietenos de la şcoala Zeppelin Schule (strada Icoanei, nr. 17A), din Bucureşti, în luna august copiii sunt aşteptaţi la Atelierele Zăpă – imaginaţie, Teatru cu Adriana Titieni,  Lectură de vacanţă cu Adriana Moca, la o  Călătorie în lumea emoţiilor şi simţurilor cu psihologul Marilena Ionescu, la un  Curs de dezvoltare personală cu Ciprian Voicilă şi chiar la un  Atelier de design floral cu Ioana Marinescu. În joacă, cei mici vor învăţa să se cunoască, să îşi indentifice talentele şi să şi le dezvolte, să relaţioneze şi să se exprime cât mai bine.

Ştiind că învăţarea prin joc este cea mai eficientă metodă de învăţare în cazul copiilor şi că în vacanţă disponibilitatea copiilor creşte, având mai multă libertate, ITSY BITSY în parteneriat cu Asociaţia Părinţilor Isteţi, organizează pe parcursul întregii veri 2013 Ateliere de vară menite să dezvolte inteligenţa emoţională a copiilor, inteligenţele lor multiple.  Este deja cunoscut  faptul că  inteligenţa emoţională (EQ) reprezintă principalul factor de predicţie privind reuşita în viaţă.

Detalii pe www.itsybitsy.ro şi înscrieri la 0732222259 sau la [email protected]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri