Joaca-te cu legume si fructe alaturi de Irinuca, la BABY EXPO

Asociatia EMOVERE invita parinti si copii la cea mai gustoasa' si sanatoasa distractie de la BABY EXPO – Bucatareala in familie cu Irinuca, sambata si duminica de la 11:00 la 13:00 in sala G.


Irinuca si prietenii ei se pregatesc de sarbatori! Sambata, Marius Tudosiei (Bacania Veche) te invita alaturi de copilul tau sa te joci facand paine si covrigi gustosi si sanatosi. Dr. Serban Damian, Medic Nutritionist ne da sfaturi despre alimentatia copiilor in zilele de mare sarbatoare.

Duminica, Irinuca gateste dulciuri sanatoase alaturi de invitata ei speciala Livia Pop, Rae Food Chef (bucatar specializat in bucutaria vegana fara foc) si autoarea a  2 carti de bucate sanatoase. Cine nu si-ar dori sa ofere copiilor sau nepotilor deserturi naturale, lipsite de prelucrare indelungata, zahar si aditivi nesanatosi? Descoperim impreuna beneficiile retetelor vegane fara foc la Bucatareala in familie cu Irinuca'!
 

Marius Tudosiei
(Bacania Veche)

Dr. Serban Damian
(Medic Nutritionist)
Livia Pop
(Rae Food Chef)

Concursul de gatit sanatos si gustos cu Irinuca
Cuplurile parinte copil, care au completat talonul de participare oferit de Irinuca in orele premergatoare actiunii, vor gati impreuna o reteta sanatoasa si vor castiga premii din belsug. Irinuca te asteapta sambata si duminica la BABY EXPO cu mere si suc de mere de la Valea Mare!
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri