Jojo, despre cea de-a doua sarcină: grețurile și arsurile nu-i dau pace

UPDATE | După valurile de mesaje pe care le-a primit imediat ce a anunțat că este din nou însărcinată, Jojo a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune.

'Zânuța noastră din burtică, cred că a simțit și ea toată energia bună cu care ați înconjurat-o și va promite o ploaie de pupici atunci când va veni pe lume. Primele luni au fost pline de emoții. Acum că am intrat în al doilea trimestru  pot să va spun cu mână pe inimă că nicio sarcină nu seamănă cu altă și de această data am trăit fiecare clipă altfel', a scris Jojo.

Așa cum spune chiar ea, a doua sarcină nu este la fel de ușoară ca prima, grețurile nu i-au dat deloc pace. Dacă în prima sarcină nu a avut niciun fel de probleme, se pare că de data asta a experimentat de toate, de la vărsături, la arsuri și nu numai.

'Mi-a fost greață mai mereu, și dacă atunci când am fost gravidă cu Achim am lăsat de multe ori cumpărăturile în piață că să alerg repede … într-un loc, acum… să spunem că nu am mai avut timp să laș cumpărăturile.:) Cam așa a fost până în acest moment.  Cu grețuri și multe hohote de râs după. Pentru că dacă noi gravidele nu știm să facem haz de necaz, atunci cine?  Se pare însă că ușor ușor ies din această perioadă, și mă îndrept cu păși repezi către cea cu arsuri.:) Zânuta are multă treabă…Eu una mărturisesc că uitasem…multe! Au trecut 5 ani de când l-am adus pe Achim pe lume așa că am avut suficientă vreme să uit.  Ei… dar ușor, ușor mi se împrospătează memoria.;)  (…) Merg să duc niște tratative scurte cu arsurile și grețurile… Că poate, poate mă lasă. Orice idee despre un remediu contra grețurilor/arsurilor e foooarte bine primită. Mulțumesc!', a mai scris Jojo care a ținut să le mulțumească de nenumărate ori fanilor ei pentru susținere și gândurile minunate.

Frumoasa actriță Cătălina Grama, cunoscută de public drept Jojo, a surprins pe toată lumea cu noua ei veste. Este însărcinată și va deveni din nou mamă.

Jojo, care o frumoasă relație cu actorul Paul Ipate,  a anunțat în această dimineață că va deveni mamă. Jojo mai are un băiețel, Achim, cu fostul ei soț. Micuțul este foarte încântat că va avea o surioară.

'Eu si Paul vom avea o fetita. Nu exista nici veste mai frumoasa pe care as fi putut sa v-o dau si nici bucurie mai mare pentru noi.Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea ca parinte. Achim este foarte incantat ca familia noastra se va mari. De fapt, el a fost cel care a spus ca isi doreste o surioara inainte ca ea sa existe macar, asa ca noi credem ca el a chemat-o. Abia asteptam sa va spun!! Daca ati sti de cate ori am vrut sa va scriu… Insa acum am simtit ca e momentul potrivit, iar eu cred ca trebuie sa iti urmezi inima de fiecare data in viata. Cand am aflat… am plans si am ras in acelasi timp si m-am simtit cu adevarat binecuvantata', a scris Jojo pe blogul ei.

'Ieri mi-a cantat universul. Cea mai frumoasa muzica pe care am ascultat-o vreodata: bataile inimii copilului meu. Asa ca pregatiti-va! Little Ipate is coming', a scris și Paul Ipate pe Facebook.

Jojo a fost căsătorită cu Ionuț Grama, iar în 2011 a devenit mamă pentru prim dată, atunci când i-a dat naștere micuțului Achim, acum în vârstă de cinci ani.

În urmă cu câteva luni, Jojo declara că nu se gîndește la un al doilea copil, fiindcă nu e tocmai ușor să crești doi copii.

Fiul meu nu a solicitat un frățior sau o surioară și nici să nu solicite! Chiar este un program destul de alert și nu este așa de simplu să crești un copil. Dacă îți dorești să aibă totuși un traseu în viață, trebuie să te ocupi de el într-un anume fel și atunci îmi doresc să fiu foarte aproape de fiul meu. A ajuns la vârsta optimă la care ne înțelegem minunat și nu simt că e momentul deocamdată', spunea actrița în luna aprilie.

Se pare însă că, între timp, Achim a solicitat o surioară și ea chiar este pe cale să se nască, spre marea bucurie a micuțului.

Recomandari
Unica.ro
Recomandari shopping
Mai multe din Vedete si copii