Julius Meinl oferă cafea pentru poezie

Anul trecut, Julius Meinl a uimit oamenii într-o zi gri și ploioasă la metrou, a oferit cafea în schimbul versurilor și a lansat Casa Poeziei în București. Anul acesta, Julius Meinl a găsit ziua perfectă, dedicată în întregime poeziei, care să capete și altă semnificație pentru consumatori. De Ziua Internațională a Poeziei – 21 martie – versurile vor deveni monedă de schimb încă o dată.

Consumatorii își vor putea plăti cafeaua, cu versuri, în 150 de cafenele Julius Meinl din 55 de orașe ale țării.

Julius Meinl inspiră poeții încă din 1862, și începând din 2014 provoacă pe toată lumea să tranforme momentele obișnuite în unele extraordinare prin Poezie. Singura zi din an care promovează poezia ca o artă –  Ziua Internațională a Poeziei – este ziua în care Julius Meinl oferă cafea fără a cere nimic nimic în schimb în afară de… poezii.

Ziua Internațională a Poeziei a fost proclamată de UNESCO, în 1999, la Paris și de atunci această zi are rolul de a sprijini poezia și a întări legătura dintre poezie și alte forme de artă – teatrul, dansul, muzica, pictura etc. Julius Meinl adaugă încă o componentă – arta de a bea cafea în schimbul versurilor.


Detalii pe http://www.meinlcoffee.com/ro/ro/julius-meinl.html


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri