Jurnal de sarcina al vedetelor

Doar pentru ca sunt vedete, nu sunt scutite de probleme pe parcursul celor noua luni de sarcina. Unele celebritati cosmetizeaza declaratiile de presa, dar altele nu se feresc sa marturiseas­ca prin ce au trecut.

Toate recunosc ca, in final, chiar dupa o sarcina chinuitoare, rezultatul merita!

Julia Roberts
Cand Julia Roberts a confirmat ca este insarcinata pentru a doua oara, a marturisit ca evenimentul s-a intamplat exact cand ea si Daniel Moder renuntasera sa mai spere.

Ce nu a spus actrita decat dupa nasterea baietelului pe care l-au numit Henry Daniel a fost ca s-a temut sa nu aiba parte de complicatiile pe care le-a sufe­rit in prima sarcina.

Julia mai are doi copii gemeni, Phinnaeus si Hazel, nascuti in noiembrie 2004.

Actrita a fost nevoita atunci sa stea in pat din luna octombrie si pana la nasterea gemenilor, fiind in pericol sa piarda sarcina.

Si a insistat sa faca petrecerea pentru nasterea copiilor pe care o planificase, in ciuda faptului ca avea contractii, din super­sti­tie, pentru ca nu cum­­va, contra­man­dand-o, sa se intample ceva rau.

Henry insa nu i-a dat prea mari emotii ma­mei lui celebre, care s-a monitori­zat totusi cu mare atentie in timpul celor noua luni, data fiind varsta (39 de ani) si complicatiile de data trecuta.

Jessica Alba
Niciodata nu m-am simtit mai putin atragatoare ca in timpul sarcinii' – a marturisit Jessica Alba, adaugand ca se cosmeti­zea­za atat de mult perioada sar­cinii, incat, daca nu traiesti aceleasi lucruri, te simti ex­trem de vinovata ca tie nu ti se intampla nimic din toate acelea.

M-am purtat ca o nebuna in perioada sarcinii – unele lucruri ma faceau extrem de furioasa, in timp ce altele ma aduceau intr-o stare de plans iste­ric, din care cu greu imi reveneam.

In plus, eu, una, am fost extrem de speriata nu neaparat de nasterea in sine, cat de alaptat, experienta pe care toata lumea ti-o descrie ca miracu­loasa, dar care poate fi traumatizanta la inceput. Nu radeti, am avut cosmaruri nopti la rand pe acest subiect.

Pe de alta parte, cumva, n-as schimba pentru ni­mic aceasta perioada. Sunt atat de fericita – nu credeam ca voi gasi barbatul po­trivit pana la varsta de 30 de ani, daramite sa ma marit si sa fac un copil', a declarat actrita, care are deja un plan serios pentru inla­turarea kilogramelor in exces.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii