Katie Holmes zâmbește din nou. Uite de ce!

Pare că viața e din nou roz pentru Katie Holmes, care zâmbește din nou, din ce în ce mai des.

Actrița de 34 de ani a semnat un contract și va apărea alături de Meryl Streep și Jeff Bridges în The Giver, filmează pentru Miss Meadows și se bucură din ce în ce mai mare succes cu proiectul ei de modă, Holmes &Young.

'Oamenilor pare să le placă și este o provocare atât de diferită față de a face filme. Sigur că eu mă stresez foarte tare, dar Jeanne Yang este un desginer excepțional și o persoană minunată și care te inspiră, așa că mă implic cu totul în acest proiect și sper că va avea succes' a declarat Katie.

Katie Holmes și-a prezentat prima colecție anul trecut, în septembrie, iar criticii de modă și mai ales  fashionistele i-au apreciat ținutele curate, fără mai pretenții, dar foarte feminine și stilate, care seamănă mult personalității actriței, de alftel.

Cât despre viața personală, actrița este la fel de discretă precum o știți – după ce și-a liniștit fanii îngrijorați de accidentul micuței Suri, care și-a rupt mâna luna trecută, Katie apare alături de micuță toată numai un zâmbet.

Paparazzi o tot urmăresc, iar presa de scandal tot speculează dacă zâmbetul ei ar putea fi atribuit vreunui bărbat. Katie a fost cuplată de la începutul anului ba cu Luke Kirby, ba cu Jake Gyllenhaal, ba cu Jamie Fox, dar actrița și-a văzut de viața ei de mamă singură și a ignorat cu zâmbetul pe buze toate cometariile, de bine sau de rău.

Orice ar face însă, funcționează, Katie e din nou strălucitoare și zâmbește.

Uite imagini suprinse de paparazzi în ultimele zile (foto Hepta)

[imagebrowser id=156]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie