KiddyLand

 

Kiddyland este cel mai frumos si vesel spatiu de joaca, aici copilasii se simt bine si in siguranta. Ei se pot juca in voie, in timp ce adultii se pot relaxa si petrece timpul intr-o atmosfera calda si placuta.

O sa fiti placut surprinsi de serviciile noastre. Organizam petreceri pentru copii, dar avem mereu usile deschise pentru micii nostri vizitatori, care vin sa se joace si sa uite pentru cateva ore de gradi sau scoala.

La KiddyLand copii beneficiaza de un loc de joaca, special amenajat, in interior de peste 500 mp, iar vara se pot juca si in aer liber avand la dispozitie peste 400 mp.

Playgroundul se ridica la cele mai inalte standarde, fiind dotat cu cele mai noi si sigure echipamente menite sa-i distreze si sa le stimuleze imaginatia micilor nostri vizitatori. Copilasii se pot distra in labirintul pe 2 nivele cu topogan, piscina plina cu bilute colorate, tunele.

De asemenea avem spatiu de joaca si pentru copiii intre 1-3 ani- balansoare, jucarii moi, biciclete, casuta de lemn cu compartimente si jocuri speciale pentru copii, balcon de lemn cu jocuri pentru copiii mai mari, castel gonflabil cu diverse activitati in interior.

In timp ce copii se distraza, parintii se pot relaxa la o cafea sau savurand o gustare delicioasa din meniul restaurantului Kiddyland

Adresa: Splaiul Unirii 243-245, Bucuresti, sector 3
Telefon: 021/ 346.57.91; 0726.720.559
E-mail: [email protected]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Locuri de joaca/Petreceri